Suomen Cup arvasta ’Tuplaturku’! Ilves kohtaa TPS:n ja Ilves/2 Kolmosen Inter/2:n

Miesten Suomen Cupin arvonta pidetttiin perjantaina 14.4. ja 3. kierroksella mukaan klassiseen kilpailuun astuu joukkueita kolmanneksi korkeimmalta sarjatasolta, eli Kakkosesta, aina pääsarjatason Veikkausliigajoukkueisiin.

Tampereen Ilves on viime vuoden tapaan ilmoittanut kilpailuun kaksi joukkuetta, eli miesten edustusjoukkueen ja reservijoukkue Ilves/2:n. Arvonta näytettiin suorana lähetyksenä VeikkausTV:n välityksellä ja on katsottavissa myös tallenteena.

Arvonta pyörähti käyntiin klo 13 ja 13.30 oli Läntisen alueen korin vuoro. Ensin arvontakulhosta nousi Ilves/2:n nimi ja vastustajaksi paljastui viikonloppuna Ilveksen kohtaavan FC Interin reservijojukkue Inter/2. Kolmosessa pelaava Inter on turnauksen sääntöjen mukaisesti alemman sarjatason joukkueena automaattisesti kotijoukkue.

Muutamaa minuuttia myöhemmin arvonnassa oli Ilveksen edustusjoukkueen vuoro ja Veikkausliigajoukkue sai myöskin arvasta vierasreissun Turkuun. Ykkösestä Veikkausliigaan tällä kaudella nousua havitteleva Turun Palloseura isännöi Ilvestä Suomen Cupin kolmannella kierroksella.

TPS on maaliskuussa Kaupissa pelastusta harjoitusottelusta Ilveksellä tuoreessa muistissa oleva vastustaja ja Ykkösen korkeimman pelaabudjetin ilmoittaneena joukkueena ehdottomasti tasokas Cup-vastus.

Kierros 3 on tarkoitus pelata 26.4.-8.5.välisenä aikana. Ottelut, joissa pelaa Veikkausliigan tai Ykkösen joukkue, pyritään pelamaan keskitetysti 26.4.

Otteluiden pelipäivät tiedotetaan myöhemmin.