Otteluinfo: Ilves–SJK keskiviikkona 19.6. klo 21.00

Tammelan Stadionilla vietetään jalkapallojuhlaa keskiviikkona 19.6. Veikkausliigan Yöttömän yön kierroksen Ilves–SJK-ottelua ennen stadionilla nähdään Alumni All-stars -hyväntekeväisyysottelu, jonka tuotoilla hankitaan Taysin Lasten ja nuorten sairaalaan vastasyntyneille hengitystukilaite.

Keskiviikkona klo 18.30 aukeava Tammelan Stadionin Ilves-Kauppa tarjoaa pelipäivänä kaikista tuotteista 15 prosentin alennuksen. Stadionin lipunmyynti ja lippuportit avautuvat myös klo 18.30, jonka jälkeen Tammelan ravintolapalvelut ja oheisohjelma tarjoavat viihdykettä koko perheelle.

Itäkatsomon palvelukäytävällä on mahdollista osallistua subsoccer-turnaukseen ja juhlistaa pelipäivää keltavihreillä Metkusen kasvomaalauksilla. Tunnelmaa ovat mukana luomassa myös Ipa-maskotti ja ottelutapahtuman musiikeista vastaava DJ Juissi.

Veikkausliiga-ottelua edeltävässä hyväntekeväisyysottelussa jääkiekon ja jalkapallon alumnit kokoontuvat mittelemään jalkapalloherruudesta. Klo 19.00 käynnistyvä All-Star-ottelu sisältyy klo 21.00 alkavan Veikkausliiga-ottelun Ilves–SJK lippujen hintaan. Hyväntekeväisyysottelun tuotot ohjataan Taysin Lasten ja nuorten sairaalalle hengitystukilaitteen hankkimiseksi vastasyntyneille.

Ilves Edustus Oy lahjoittaa jokaisesta myydystä Ilves–SJK-ottelun lipusta yhden euron hyväntekeväisyystapahtuman tuottoihin. Mikäli ottelun yleisömäärä nousee 7500:een, lahjoitussumma tuplaantuu kahteen euroon lippua kohden eli yhteensä 15 000 euroon. Lue lisää ja katso hyväntekeväisyysottelun pelaajalistat täältä.

Ennen ottelun alkua ⁠Ilveksen keskikenttäpelaaja Anton Popovitch palkitaan 100 pelatusta Veikkausliiga-ottelusta ja Elenia palkitsee Ilveksen energisimmät junioripelaajat. Ottelutapahtumakumppaneina toimivat Oma Säästöpankki ja Ilves Ikuisesti ry.

Ilves–SJK-otteluennakko on luettavissa täällä.

Nähdään Tammelan Stadionilla!

18.30 Ilves-Kauppa aukeaa
18.30 Lippuportit avautuvat, ohjelmaa stadionilla
19.00 Hyväntekeväisyysottelu: Alumni All-stars
20.45 Alkushow
21.00 Veikkausliiga: Ilves–SJK

Tammelan Stadionin keskeinen sijainti mahdollistaa saapumisen vaivattomasti erilaisin liikkumisen keinoin läheltä ja kaukaa. Koostamamme saapumisohjeet löydät täältä.

Ilveksen kaikkien Tammelan Stadionilla pelattavien otteluiden liput ja kausikortit sisältävät matkustusoikeuden ottelupäivänä Tampereen seudun joukkoliikenteen, eli Nyssen, kaikissa busseissa ja ratikoissa, sekä myös junissa yhteysväleillä Nokia/Lempäälä/Orivesi/Tesoma–Tampere.

Matkustusoikeus alkaa kolme tuntia ennen pelin alkua ja päättyy viisi tuntia ottelun aloitusajankohdan jälkeen. Matkustusoikeus pitää vahvistaa näyttämällä ottelulipussa olevaa viivakoodia lippulaitteella aina bussin tai ratikan kyytiin noustessa, myös vaihtaessa. Junamatkoilla lippu näytetään asemalaiturin lippulaitteella jo ennen lähtöä.

Tammelan alueella on niukasti ylimääräisiä parkkipaikkoja, joten peleihin omalla autolla tuleville katsojille on varattu pysäköintitilaa edulliseen hintaan lähistöllä olevista halleista.

Katsojalla tulee olla puhelimessaan ladattuna Moovy-sovellus, jonka Kaupasta löytyy sopimuspysäköintituote nimeltä Futisparkki.

Tarjous koskee halleja P-Hämppi, P-Tullintori ja P-Kauppi. Pysäköinnin hinta Futisparkilla on 2,20 € / tunti. Hinta on voimassa Ilveksen pelipäivinä alkaen kaksi tuntia ennen ottelun alkua ja loppuen tunti ottelun loppumisen jälkeen.

Katso lisää: Nyssen vyöhykkeet | Nyssen reittiopas | Futisparkki

Stadionin lippuportit aukeavat keskiviikkona 2,5 tuntia ennen ottelun alkua. Porteilla suoritetaan turvatarkastus ennen sisäänkäyntiä. Sisäänkäynti on mahdollista stadionin kaikista kulmista. Kaksi sisäänkäynneistä on Ilmarinkadun puolella ja kaksi Tammelankadun puolella.

Esteetön saapuminen Tammelan Stadionille tapahtuu Sammonaukion kulmasta, Tammelankadun ja Kalevan puistotien risteyksestä. Sammonaukion kulman sisääntulossa stadionin sisäpuolella on välittömästi hissi, jolla pääsee suoraan stadionin varatuille esteettömille katsomopaikoille.

VIP-sisäänkäynti Mercedes Clubille löytyy Salhojankadun puolelta (Salhojankatu 25).

Vieraskannattajille on oma sisäänkäynti omaan B7/B6-katsomonosaan Ilmarinkadun ja Kalevan puistotien kulmassa.

Median erillinen sisäänkäynti sijaitsee Salhojankadun puolella osoitteessa Salhojankatu 25c B.

Saavuthan ajoissa paikalle ruuhkien välttämiseksi!

B-katsomo: Itäkatsomon takana sijaitsevalla palvelukäytävällä katsojia palvelee kahdeksan palvelupistettä, joista kaksi sijaitsee vieraskannattajien katsomonosassa. Palvelukäytävältä löytyy seuraavien tuotemerkkien ja palveluntarjoajien tuotteita: Fazer, Paulig, Tampereen Lihajaloste, Beck’s, Zapala, Muchos Nachos, Taffel, Pingviini jäätelöt, Munkkimiehet, Sinebrychoff, Bär Bar.

A-katsomo: Tammelan Stadionin 2. kerroksen sydämenä sykkii 500-neliöinen urheiluhenkisesti sisustettu katsomoravintola Kultainen Ilves, joka tarjoaa ruoka- ja juomatuotteidensa valikoiman ohella upean mahdollisuuden seurata peliä sisätiloista kentänmittaisen lasiseinän takaa mukavilta istumapaikoilta. Toisen kerroksen ulkotasanteilta löytyy myös palvelupisteitä. Kultaiseen Ilvekseen on pelin aikana vapaa pääsy kaikista katsomoista.

Tammelan Stadionin VIP-tilat tunnetaan jatkossa nimellä Mercedes Club. 800 m2 sisäravintola sijaitsee stadionin 3. kerroksessa. Mercedes Clubille saavutaan oman sisäänkäynnin kautta, joka sijaitsee Salhojankadun varrella stadionin pelaajasisäänkäynnin vieressä. Sisäänkäynnin jälkeen Mercedes Clubin tiloihin voi siirtyä joko hissillä tai rappusia pitkin.

Mercedes Club aukeaa keskiviikkona 2,5 tuntia ennen ottelun alkua. Club-lippuun sisältyy laadukas lämmin ruoka ennen ottelua, vapaa kaato alkoholittomista ja miedoista alkoholijuomista (loppuu 15 min ottelun päättymisen jälkeen), kahvitarjoilu pienen makean kanssa sekä ottelun jälkeinen pikkusuolainen. Mercedes Clubilaisilla on oma katsomonosa, jossa peliä voi seurata lämmitettävältä nahkaistuimelta. Clubilla on ennen ottelua, ottelun tauolla ja ottelun jälkeen ohjelmaa ja haastatteluja.

Lue lisää: Tammelan Stadionin tilat ja palvelut

Tammelan Stadionin eteläpäädyssä katutasossa sijaitsevaan Ilves-Kauppaan on sisäänpääsy suoraan Tammelankadun puolelta. Myymälä on avoinna keskiviikkona klo 21:een asti. Ilves-Kaupan pop-up-myyntipiste palvelee stadionin Itäkatsomon palvelukäytävällä koko tapahtuman ajan.

Ilveksen jalkapallon ja jääkiekon kannattajatuotteet löydät ja tilaat kätevästi vuorokauden ympäri myös yhteisestä verkkokaupasta osoitteessa kauppa.ilves.com.

Ilves-päivää vietetään tänä vuonna Särkänniemen huvipuistossa keskiviikkona 14.8. Lue lisää rannekkeiden ja pääsylippujen myynnistä Ilves ry:n verkkosivuilta.