Otteluinfo: Ilves–HJK lauantaina 6.7. klo 15.00

Yksi kesän odotetuimmista otteluista nähdään lauantaina Ilveksen ja HJK:n kohdatessa Tammelan Stadionilla. Kärkikamppailun otteluliput varattiin loppuun jo viime viikolla, mutta Mercedes Clubille on vielä jäljellä joitakin VIP-paikkoja. Tervetuloa nauttimaan Veikkausliigan huippuottelusta ja viettämään Parasta aikaa yhdessä!

Klo 13.00 aukeava Tammelan Stadionin Ilves-Kauppa tarjoaa lauantaina kannattajalipuista 30 prosentin alennuksen. Stadionin lippuportit avautuvat myös klo 13.00, jonka jälkeen Tammelan ravintolapalvelut ja oheisohjelma tarjoavat viihdykettä koko perheelle. Happy Hour -tarjoukset ovat voimassa kaikilla myyntipisteillä klo 13.00–14.00.

Itäkatsomon palvelukäytävällä on mahdollista osallistua Subsoccer-turnaukseen ja juhlistaa pelipäivää keltavihreillä Metkusen kasvomaalauksilla. Tunnelmaa on mukana luomassa myös ottelutapahtuman musiikeista vastaava DJ Juissi.

Ennen ottelun alkua Elenia palkitsee Ilveksen energisimmät junioripelaajat. Otteluisäntänä toimii Finlandia Group.

Ottelun jälkipelit käydään kaikille avoimessa Pub Kultaisessa Ilveksessä. Tammelan Stadionin toisen kerroksen katsomoravintolassa esiintyy Minna’s Laundry, jonka settien välissä kuullaan myös pelaajahaastattelu.

Ilves–HJK-otteluennakko julkaistaan verkkosivuillamme myöhemmin.

Nähdään Tammelan Stadionilla!

13.00 Ilves-Kauppa aukeaa
13.00 Lippuportit avautuvat
13.00–14.00 Happy Hour
14.45 Alkushow
15.00 Ilves–HJK
Jälkipelit: Pub Kultainen Ilves

Tammelan Stadionin keskeinen sijainti mahdollistaa saapumisen vaivattomasti erilaisin liikkumisen keinoin läheltä ja kaukaa. Koostamamme saapumisohjeet löydät täältä.

Ilveksen kaikkien Tammelan Stadionilla pelattavien otteluiden liput ja kausikortit sisältävät matkustusoikeuden ottelupäivänä Tampereen seudun joukkoliikenteen, eli Nyssen, kaikissa busseissa ja ratikoissa, sekä myös junissa yhteysväleillä Nokia/Lempäälä/Orivesi/Tesoma–Tampere.

Matkustusoikeus alkaa kolme tuntia ennen pelin alkua ja päättyy viisi tuntia ottelun aloitusajankohdan jälkeen. Matkustusoikeus pitää vahvistaa näyttämällä ottelulipussa olevaa viivakoodia lippulaitteella aina bussin tai ratikan kyytiin noustessa, myös vaihtaessa. Junamatkoilla lippu näytetään asemalaiturin lippulaitteella jo ennen lähtöä.

Tammelan alueella on niukasti ylimääräisiä parkkipaikkoja, joten peleihin omalla autolla tuleville katsojille on varattu pysäköintitilaa edulliseen hintaan lähistöllä olevista halleista.

Katsojalla tulee olla puhelimessaan ladattuna Moovy-sovellus, jonka Kaupasta löytyy sopimuspysäköintituote nimeltä Futisparkki.

Tarjous koskee halleja P-Hämppi, P-Tullintori ja P-Kauppi. Pysäköinnin hinta Futisparkilla on 2,20 € / tunti. Hinta on voimassa Ilveksen pelipäivinä alkaen kaksi tuntia ennen ottelun alkua ja loppuen tunti ottelun loppumisen jälkeen.

Katso lisää: Nyssen vyöhykkeet | Nyssen reittiopas | Futisparkki

Stadionin lippuportit aukeavat lauantaina kaksi tuntia ennen ottelun alkua. Porteilla suoritetaan turvatarkastus ennen sisäänkäyntiä. Sisäänkäynti on mahdollista stadionin kaikista kulmista. Kaksi sisäänkäynneistä on Ilmarinkadun puolella ja kaksi Tammelankadun puolella.

Esteetön saapuminen Tammelan Stadionille tapahtuu Sammonaukion kulmasta, Tammelankadun ja Kalevan puistotien risteyksestä. Sammonaukion kulman sisääntulossa stadionin sisäpuolella on välittömästi hissi, jolla pääsee suoraan stadionin varatuille esteettömille katsomopaikoille.

VIP-sisäänkäynti Mercedes Clubille löytyy Salhojankadun puolelta (Salhojankatu 25).

Vieraskannattajille on oma sisäänkäynti omaan B7/B6-katsomonosaan Ilmarinkadun ja Kalevan puistotien kulmassa.

Median erillinen sisäänkäynti sijaitsee Salhojankadun puolella osoitteessa Salhojankatu 25c B.

Saavuthan ajoissa paikalle ruuhkien välttämiseksi!

B-katsomo: Itäkatsomon takana sijaitsevalla palvelukäytävällä katsojia palvelee kahdeksan palvelupistettä, joista kaksi sijaitsee vieraskannattajien katsomonosassa. Palvelukäytävältä löytyy seuraavien tuotemerkkien ja palveluntarjoajien tuotteita: Fazer, Paulig, Tampereen Lihajaloste, Beck’s, Zapala, Muchos Nachos, Taffel, Pingviini jäätelöt, Munkkimiehet, Sinebrychoff, Bär Bar.

A-katsomo: Tammelan Stadionin 2. kerroksen sydämenä sykkii 500-neliöinen urheiluhenkisesti sisustettu katsomoravintola Pub Kultainen Ilves, joka tarjoaa ruoka- ja juomatuotteidensa valikoiman ohella upean mahdollisuuden seurata peliä sisätiloista kentänmittaisen lasiseinän takaa mukavilta istumapaikoilta. Toisen kerroksen ulkotasanteilta löytyy myös palvelupisteitä. Kultaiseen Ilvekseen on pelin aikana vapaa pääsy kaikista katsomoista.

Tammelan Stadionin VIP-tilat tunnetaan nimellä Mercedes Club. 800 m2 sisäravintola sijaitsee stadionin 3. kerroksessa. Mercedes Clubille saavutaan oman sisäänkäynnin kautta, joka sijaitsee Salhojankadun varrella stadionin pelaajasisäänkäynnin vieressä. Sisäänkäynnin jälkeen Mercedes Clubin tiloihin voi siirtyä joko hissillä tai rappusia pitkin.

Mercedes Club aukeaa lauantaina kaksi tuntia ennen ottelun alkua. Club-lippuun sisältyy laadukas lämmin ruoka ennen ottelua, vapaa kaato alkoholittomista ja miedoista alkoholijuomista (loppuu 15 min ottelun päättymisen jälkeen), kahvitarjoilu pienen makean kanssa sekä ottelun jälkeinen pikkusuolainen. Mercedes Clubilaisilla on oma katsomonosa, jossa peliä voi seurata lämmitettävältä nahkaistuimelta. Clubilla on ennen ottelua, ottelun tauolla ja ottelun jälkeen ohjelmaa ja haastatteluja.

Lue lisää: Tammelan Stadionin tilat ja palvelut

Tammelan Stadionin eteläpäädyssä katutasossa sijaitsevaan Ilves-Kauppaan on sisäänpääsy suoraan Tammelankadun puolelta. Ilves-Kaupan pop-up-myyntipiste palvelee stadionin Itäkatsomon palvelukäytävällä ottelun aikana.

Ilveksen jalkapallon ja jääkiekon kannattajatuotteet löydät ja tilaat kätevästi vuorokauden ympäri myös yhteisestä verkkokaupasta osoitteessa kauppa.ilves.com.

Perinteistä Ilves-päivää vietetään Särkänniemen huvipuistossa koko Ilves-perheen voimin keskiviikkona 14.8. klo 15.00 alkaen. Rannekkeita ja pääsylippuja on myynnissä lauantaina 6.7. Ilves–HJK-ottelussa Tammelan Stadionin palvelukäytävällä.